Privatlivspolitik

b.bilen.dk er et resultat af et tæt samarbejde mellem Berlingske Tidende og BilZonen.

Da den tekniske afvikling af hjemmesiden b.bilen.dk sker på BilZonen's servere og cms platform, kan du derfor læse BilZonens privatlivspolitik nedenfor.


Vi indsamler på forskellig vis oplysninger om dig i forbindelse med, at du anvender hjemmesiden. Nedenstående retningslinjer beskriver nærmere hvilken type informationer vi indsamler, hvordan vi behandler disse data, og hvem du kan kontakte, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Vi forpligtiger os til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.


Cookies

Når du besøger vores hjemmeside eller en underside heraf modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du se mere her, for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. Den gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indhenter således oplysninger om vores brugere på to måder: Gennem såkaldte cookies (se ovenstående afsnit) og gennem registrering (se nedenstående).

Generelt beder vi kun om personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du ønsker at tilmelde dig nyhedsbreve, konkurrencer, og andre tjenester på hjemmesiden. Personlige oplysninger begrænser sig primært til e-mail adresse, navn, postnummer, men kan også indeholde andre oplysninger vedrørende f.eks. din bil.

Tilmelding til vores og hjemmesidens tjenester og ydelser er baseret på frivillighed, og de identificerbare oplysninger du afgiver bruges udelukkende internt i organisationen til at opnå større kendskab til vores brugere, og hjælpe os med kontinuerligt at forbedre vores hjemmeside og servicer.

Vi gemmer ikke navne og e-mail adresser på brugere, der har afmeldt tjenester og som har deltaget i eksempelvis konkurrencer.

I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet. Andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies.

Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt en hjemmeside, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Vi gør opmærksom på, at teksten på linket har opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte kan være undladt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil kontakte FDIM om at få tilføjet den manglende browser. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc.

Du skal dog være opmærksom på, at du sommetider ikke kan få adgang til et websted, hvis du ikke accepterer og tillader cookies.

Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?

For at fastlægge, hvem der besøger vores hjemmesider, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Vi bruger også cookies til at levere målrettede onlineannoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.


Tekniske cookies

På vores hjemmeside kan du finde forskellige elementer på siderne, som afhænger af cookies for at virke på den måde, du forventer. For at du kan have et overblik over, hvad der præcis sker, har vi lavet følgende gennemgang:

1. Personalisering
På flere sider har vi valgt at gøre det nemmere for dig at finde frem til tidligere sete annoncer, tidligere søgninger på vores markedsplads, ved at vise de annoncer du har set tidligere, og de søgninger du tidligere har foretaget hos os. For at denne information bliver gemt, sætter vi en cookie. Det eneste denne cookie gør er at huske dine valg, så du ikke skal bruge tid på at gøre det igen.

2. Sikkerhed
Når du skal foretage en betaling på vores hjemmeside eller oprette en annonce, bruger vi en cookie til at holde styr på, at der ikke går for lang tid fra, at du starter med at oprette annoncen eller betalingen, til at du gennemføre den. Det er blandt andet for at undgå, at andre personer får adgang til dit betalingskort, hvis du sidder ved en offentlig computer.

3. Funktionalitet
Nogen gange er det nødvendigt for os at sætte en cookie for at sikre os, at elementerne på siden virker, efter hensigten. Det kan eksempelvis være, når du logger ind, så vores system kan vide, at du er logget ind. Vi kan også i nogle tilfælde sætte en cookie for at sikre os, at du ikke får vist indhold, som er dubletter. Det kunne eksempelvis være en brugerundersøgelse, som allerede er blevet vist tidligere.

4. Tredje parts cookies
Vi bruger en række tredje parts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredje parts cookies i din browser, ved at følge dette link http://minecookies.org/fravalg.

Disse cookies bruges, dels af vores reklamesystem til at holde styr på, at den samme reklame ikke vises igen og igen, og dels til at forsøge at vise dig reklamer, der har relevans for de sider, du har besøgt. Til dette formål bruger vi systemet Emediate.

Derudover bruges tredje parts cookies til at lave statistik på dine besøg på hjemmesiden. Her bruger vi cookien til at bekræfte hvilke sider, du besøger, og hvor lang tid du er aktiv på dem. Her bruger vi systemer fra Gemius og Google Analytics.

Endelig bruger vores integration med Facebook og YouTube cookies til at holde styr på, hvilken båndbredde du har, og derfor hvor store videofiler, du kan afspille. Disse cookies holder også styr på, om du er logget ind på tjenester som Facebook og Youtube.


Logstatistik

Vi anvender cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker, og derved nærmere fastlægge, hvem der besøger vores hjemmesider. Vi registrerer udelukkende anonyme informationer som IP-numre, antal bytes sendt og modtaget, Internet host, tid, browsertype, -version, og -sprog, etc. Denne type informationer giver os mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med brugernes interesse og ønsker.

Herudover anvender vi cookies til at styre og kontrollere eksponering af onlinereklamer og bannere. Med andre ord sikrer cookien, at du ikke modtager de samme bannerreklamer igen og igen. Ved eksponering af bannere, pop-ups eller lignende reklameformater, indhenter vi kun anonyme brugerdata (jf. ovenstående), og om brugeren vælger at klikke på den aktuelle annonce. De anonyme data bliver desuden kun brugt i samlet form til at levere målrettede online annoncer.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Adgangen til alle registrerede brugerdata på vores hjemmeside er begrænset til organisationens medarbejdere. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om oplysninger om vore brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder. Registrerede oplysninger omkring køb af ydelser på hjemmesiden gemmes i 5 år i henhold til bogføringsloven. 

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. I tilfælde af såkaldt hacking. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, opdaterer og informerer vi naturligvis om det her på siden.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der omhandler dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Hvem deler vi personoplysninger med?

Når du registrerer dig på vores hjemmeside eller på anden vis giver dine oplysninger fra dig, videregiver eller sælger vi under ingen omstændigheder oplysninger, som kan forbindes med identificerbare individer til tredjepart uden eksplicit tilladelse fra vedkommende. Ligesom logfiler og anden standardinformation heller ikke bliver videregivet eller solgt til tredjepart. Som registreret bruger har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.


Personoplysninger i forhold til integration med Facebook

Vi kan ikke se dine Facebook-oplysninger, og det er der heller ikke nogle andre der kan. Vi gemmer ikke oplysninger om dig hentet fra Facebook. Rent teknisk fungerer kommentardelen således, at der hentes et stykke javascript-kode ned på din maskine, når du besøger en side, der benytter sig af Facebooks kommentar-funktionalitet. Fra dette stykke kode hentes dine oplysninger ned, kun til dig, kun på din maskine, og kun hvis du er logget ind på Facebook. Det er altså kun dig der kan se det, med mindre du vælger at dele en kommentar på en af vores artikler.

Læs mere om sikkerhed på Facebook her


Links til eksterne websteder

På vores hjemmeside findes links til eksterne websteder. Vi indestår ikke for kvaliteten og indholdet af det materiale hvortil der fra vores side linkes til. Vi påtager os heller ikke ansvaret for (mis)brugen af personlig identificerbare oplysninger på de pågældende eksterne websteder.

Du skal også være opmærksom på, at man i disse tilfælde forlader en e-mærket hjemmeside. Disse eksterne hjemmesider er ikke en del af vores e-mærkede hjemmeside. Vi kan derfor ikke garantere, at disse sider har samme "tryghed" som på en e-mærket hjemmeside, der som vores hjemmeside overholder e-handelsfondens retningslinjer.

Vi opfordrer derfor til, at du gennemlæser persondatapolitikker, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer etc. når du besøger disse websteder.


Ændring af retningslinjer

Den hurtige udvikling af Internettet kan gøre ændringer i vores behandling af private oplysninger nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre retningslinjerne. Når vi gør det, opdaterer og informere vi naturligvis om det her på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked ved at anbringe en meddelelse på en fremtrædende plads på vores hjemmeside.

Gode råd om sikkerhed adfærd på nettet 

Hvis du vil læse mere om, hvad du kan gøre for at føle dig sikker, når du færdes på nettet, anbefaler vi, at du læser Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens guide Sikkerhed på nettet, som du finder her


Din tilkendegivelse og ændring/sletning af personlige data

Når du besøger vores hjemmeside accepterer du automatisk ovenstående retningslinjer. Hvis dine personlige oplysninger ændrer sig, eksempelvis din e-mail adresse, eller hvis du ikke længere ønsker at bruge en eller flere af de tjenester, som du har tilmeldt dig hos os, er det muligt at opdatere eller slette dine personlige oplysninger via din profil på vores hjemmeside. Alternativt kan dette også gøres ved at du sender en e-mail til support@bilzonen.dk.


Kontakt os

Har du kommentarer eller spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer er du velkommen til at kontakte os via e-mail: bilzonen@bilzonen.dk eller via telefon: 70 20 56 78.

Sælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Du kan oprette en gratis annonce med ét billede.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her