Duel: Audi uddeler øretæver til BMW

Duel: Audi uddeler øretæver til BMW

BMW X1 har ejet den luksuriøse ende af junior-SUV-klassen siden 2009. Men med lanceringen af Audi Q3, der er både smukkere og billigere, får den sine sydtyske øre i maskinen.


BMW X1 har været konge af junior SUV klassen siden lanceringen i 2009. Volvo XC60 har været en værdig konkurrent, men på motorteknik og køredynamik, har X1’eren været i en liga for sig. Men nu tjekker Q3 for alvor ind, og den har på papiret hvad der skal til, for at krølle den sejrsvante X1. En motor der med samme kræfter køre længere på literen, en lavere pris, et skarpt design og en kvalitetssikker sydtysk stamtavle. Vi har sat de to kraftigste dieseludgaver i stævne til en direkte duel om kronen i klassen.

Til efteråret lancerer BMW dog en faceliftet udgave af X1, og lur mig om ikke den flytter barren på både udstyrs- og mekanikfronten. Om det er nok til at slå den eminente Q3, er et åbent spørgsmål. Men lad os finde nogle sneklædte veje til at afgøre den duel på henover den kommende vinter.

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige Nyhedsbrev


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det herFakta:


Seneste Annoncer