Fiat overvejer ny crossover til Danmark

Fiat overvejer ny crossover til Danmark

Gadekryds. Freemont er Fiats nye forsøg på en stor bil, og i realiteten er den en Dodge Journey. Fiat i Danmark overvejer, om man vil hjemtage den syv-personers crossover - til priser fra ca. 450.000 kr.


Der er rigtig mange sider til historien om Fiat Freemont. På den ene side er der historien om, at den store Fiat er en ærke-amerikaner og ikke en italiener - en Dodge Journey i slet skjult forklædning. På den anden side er der historien om, hvordan det i årtier ikke er lykkedes Fiat at sælge store biler i Europa - med den seneste, og for længst udgåede, Croma som et godt eksempel. Og så er der historien om, at der faktisk skulle være potentielle kunder i Danmark - folk som spørger efter en stor Fiat.

Fiat Danmark sigter efter priser fra 450.000 kr. for en Freemont med 170 diesel-hk, forhjulstræk og det laveste af de tre udstyrsniveauer. En S-Max med 163 hestes diesel, syv sæder og lidt mindre udstyr koster ca. 50.000 kr. mere, og det gør det svært at se, at andet end Fiat-fanatikere ville kunne falde for Freemont. Om ikke andet vil det være modigt at Fiat, hvis de tager bilen til Danmark. Fiat Freemont 2,0 MJT 170 hk


Seneste Annoncer  Sælg din bil

  Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

  Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

  Opret en gratis annonce.

  Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

  OPRET GRATIS ANNONCE NU
  Klik her