Finansiering af din bil

Hvis du ikke køber din bil kontant er det altid en god idé at undersøge, hvordan du bedst og billigst kan låne de penge, du skal bruge til at finansiere dit køb.


Det er stor forskel på billån i forhold til beløb, udbetaling, løbetid, etc. Ved at forespørge hos mere end et selskab sikrer du dig et lån, der passer til netop dit behov og økonomi.

Nedenstående finder du specialister i finansiering af nye og brugte biler. Her kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik og foretage en beregning - så du kan blive godt kørende.

Finansiering

Indtast og beregn


Finansierings selskaber

 • Bilkredit – meget lav rente – også uden udbetaling

  Bilkredit – meget lav rente – også uden udbetaling

  I Bilkredit er vi specialister i billån og tilbyder rentesatser, der formentlig hører til blandt de laveste i markedet for bil finansiering. Selv for billån uden udbetaling er renten exceptionel lav og ofte billigere end konkurrerende bankers billån med udbetaling. Bliv forhåndsgodkendt. Svar fra dag til dag.

  Læs mere

 • DIBA Billån

  DIBA Billån

  DiBa Billån er kendt for billige billån uden ubehagelige overraskelser. Billån med eller uden udbetaling. Du har mulighed for at beregne og ansøge om billån online.

  Læs mere

 • Ekspres Bank

  Ekspres Bank

  Hos os kommer dine drømme i øjenhøjde. Vi tænker nemlig lån på en ny måde, hvor det er lige til at ansøge, samtidigt med at du får god og fair service og nogle af markedets bedste renter på forbrugslån

  Læs mere

 • Kvikfinans

  Kvikfinans

  Kvikfinans – få et billån på kun 15 minutter!

  Læs mere

Sælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her