Finansiering af din bil

Hvis du ikke køber din bil kontant er det altid en god idé at undersøge, hvordan du bedst og billigst kan låne de penge, du skal bruge til at finansiere dit køb.


Det er stor forskel på billån i forhold til beløb, udbetaling, løbetid, etc. Ved at forespørge hos mere end et selskab sikrer du dig et lån, der passer til netop dit behov og økonomi.

Nedenstående finder du specialister i finansiering af nye og brugte biler. Her kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik og foretage en beregning - så du kan blive godt kørende.

Finansiering

Indtast og beregn


Finansierings selskaber

 • Bilkredit – meget lav rente – også uden udbetaling

  Bilkredit – meget lav rente – også uden udbetaling

  I Bilkredit er vi specialister i billån og tilbyder rentesatser, der formentlig hører til blandt de laveste i markedet for bil finansiering. Selv for billån uden udbetaling er renten exceptionel lav og ofte billigere end konkurrerende bankers billån med udbetaling. Bliv forhåndsgodkendt. Svar fra dag til dag.

  Læs mere

 • DIBA Billån

  DIBA Billån

  DiBa Billån er kendt for billige billån uden ubehagelige overraskelser. Billån med eller uden udbetaling. Du har mulighed for at beregne og ansøge om billån online.

  Læs mere

 • Ekspres Bank

  Ekspres Bank

  Hos os kommer dine drømme i øjenhøjde. Vi tænker nemlig lån på en ny måde, hvor det er lige til at ansøge, samtidigt med at du får god og fair service og nogle af markedets bedste renter på forbrugslån

  Læs mere

 • Kvikfinans

  Kvikfinans

  Hos Kvikfinans er det nemt og enkelt at søge om billån. Du ansøger online og modtager svar efter senest 15 minutter. Vi har hurtig ekspedition, så du kan få pengene udbetalt allerede i morgen!

  Læs mere