Rio og Ceed klar til leasing
Kia Rio kan leases for 1.995 kr. om måneden i tre år. Med et årligt antal kilometer på 15.000.
Kia Ceed SW 1,6 CRDi Collect koster 3.195 kr. om måneden.

Rio og Ceed klar til leasing

Privatleasing. Kia Rio kan leases til 1.995 kr. pr. måned og Ceed til 2.795 kr. pr. måned.


Nogle bilister sætter pris på at kende de præcise månedlige udgifter på deres bil. Så de ikke skal tage højde for ukendte faktorer som omkostninger til reparationer, og så de kan slippe for bekymringer over, hvad bilen mon kan indbringe, når den en gang skal sælges.

Brugtmarked:
Søg brugt Kia Rio
Søg brugt Kia Cee'd

Privatleasing er svaret, derfor er Kia nu med på vognen og tilbyder privatleasing af Rio og Ceed.

Fælles for de fem udgaver af de to modeller, som kan privatleases, er engangsydelsen på 9.995 kr. Den månedlige udgift i de tre år, leasingperioden løber, er for Rio 1,2 Styles vedkommende 1.995 kr. Opgradering til udstyrsmodellen Collect, der bl.a. har klimaanlæg og regnsensor, koster 200 kr. om måneden.

Følg med i nyheder og tests på Facebook

Ceed 1,4 Collect med fem døre koster 2.795 kr. om måneden, som stationcar er prisen 2.995 kr., og vil man have en stationcardiesel, er den månedlige ydelse 3.195 kr. Ceed Collect er bl.a. udstyret med navigationsanlæg med bakkamera, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl og har derudover diverse interiørdetaljer.

Udgifter til serviceeftersyn og reparationer er inkluderet, og det årlige antal kilometer er sat til 15.000. Hvis kørselsbehovet er større, stiger den månedlige leasingydelse.

Udgifter til brændstof, dæk, forsikring og grøn ejerafgift står leasingtageren selv for.


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her