Prisbaskeren Space Star
Den nye Mitsubishi Space Star står klar hos forhandlerne 16.-17. august. Til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Prisbaskeren Space Star

Mitsubishis nye minibil koster 89.990 kr. inklusive aircondition.


Røgen har for længst lagt sig efter Colt, men nu er Mitsubishi atter klar med en minibil. Space Star har premiere 16.-17. august, og det til en særdeles attraktiv fra-pris: 89.990 kr. med aircondition, fjernbetjent centrallås, elektrisk justerbare sidespejle og ikke mindst fem døre og fem siddepladser.

I ydre mål er Space Star knap på størrelse med den gennemsnitlige minibil som VW Polo, Ford Fiesta og Kia Rio, men den er efter det oplyste særdeles godt udhulet, og med et bagagerum på omkring 235 liter er der ikke langt op til Opel Corsas 285 liter. Motoren i billigste Space Star er en 1-liters med 3-cylindre. Ydelsen formodes at være omkring 70 hestekræfter, brændstofforbruget 25 km/l og CO2-udledningen 92 g/km. For yderligere 10.000 kroner opgraderes med fire gange elruder, varme i forsæder og sidespejle. Den 3-cylindrede motors slagvolumen øges til 1,2 liter og antallet af hestekræfter til cirka 80.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige nyhedsbrev

I en introperiode giver Mitsubishi desuden 30.000 kroners rabat på den topudstyrede model - her får man blandt andet klimaanlæg, Bluetooth, fartpilot, læder på rat og gearknop og 15 tommer alufælge. Til 114.990 kr.

Ud fra et design-synspunkt ophidser Space Star ikke - der er umiddelbart lidt gammel Suzuki Alto eller gammel Hyundai i10 over den, men hvad gør det, når bare der er masser af plads og rigeligt med udstyr. 


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her