Effektiv og fræk Fiesta
Hér Fiesta Black Edition - kontrastfarven Race Red findes på taget, på spejlhuse, omkring kølergrill og andre udvalgte steder.
Rødt og sort går igen indvendigt i Fiesta Black Edition og Fiesta Red Edition.
Ford Fiesta Red Edition (og Black Edition) har Fords berømmede 1,0 liters EcoBoost-motor under hjelmen. Ydelsen er oppe på 140 hk.

Effektiv og fræk Fiesta

Edition. Ford Fiesta Red & Black Edition har 3-cylindret 1,0 liters motor med 140 hk. Og kører over 22 km/l.


Motor-genierne hos Ford har justeret turbotryk, ventilstyring og køling på den lille 3-cylindrede 1,0 EcoBoost-motor i Fiesta, og resultatet er 140 hk. Et glimrende eksempel på, at fornuft og sport sagtens kan gå op i en højere enhed, da 0-100 km/t er klaret på ni sekunder, tophastigheden er godt og vel 200 km/t, samtidig med at bilen efter EU-normen kører 22 kilometer på literen.

Brugtmarked:
Søg brugt Ford Fiesta

Den 5-trins gearkasse har fået en anden udveksling, affjedringen er strammet op, og ud over nye støddæmpere er bagakslen modificeret, ligesom styretøjet skulle være mere direkte.

Dermed er hullet mellem den 4-cylindrede Fiesta ST med 182 hk og den 125 hestes EcoBoost-Fiesta gjort en smule mindre.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige nyhedsbrev

Den frække Fiesta med 140 hk fås i to specialudgaver: Red Edition og Black Edition. Førstnævnte lakeret i Race Red med Panther Black-tag og ditto stafferinger, sidstnævnte lakeret i Panther Black med Race Red-tag og ditto stafferinger. Fiestaen har også kontrastfarver omkring kølergrillen, på sidespejle og dørhåndtag samt på sæder og ved gearstangen. Fælgene er enten 16 eller 17 tommers i farven Panther Black, og med skørter og tagspoiler understreges den sportslige fremtoning. Sportsæder og læderrat er særligt udviklet til denne Fiesta.


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her