Vender Maybach tilbage?

Vender Maybach tilbage?

For to år siden lagde Mercedes luksusmærket Maybach i graven. Nu antyder en kilde hos Mercedes, at Maybach får en tur med hjertestarteren og bliver til Maybach S-Klasse.


Savner du Maybach, og er din Mercedes-Benz S 600 Lang ikke fin nok? Bare rolig, der er tilsyneladende råd for det. En ny specialversion af S-Klassen er nemlig på vej. Muligvis med navnet Maybach S-Klasse og så luksuriøst veludstyret, at den angiveligt bliver dobbelt så dyr som S 600 Lang, der i Tyskland står i godt 164.000 euro (1,25 mio. kroner - med danske afgifter godt 3,2 mio. kr.).

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

Da Maybach for to år siden blev lukket, forlød det, at den nye S-Klasses ultimative topmodel ville fylde hullet efter Maybach, og det forlød desuden, at man atter ville benytte navnet Pullman.

Maybach eller Pullman - hip som hap - Maybach S-Klasse eller S-Klasse Pullman adskiller sig fysisk sig fra S 600 Lang ved at være 20 centimeter længere, altså 545 cm lang. Det gør livet på bagsædet endnu mere overdådigt, og med det bedste af det bedste i materialevalg og forarbejdning skal Bentley og Rolls-Royce stå tidligt op for at kunne matche den fine tysker.

De primære markeder for den luksuriøse Mercedes bliver det sydøstlige Asien, visse arabiske stater og til dels USA.

Se også:


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her