Vender Maybach tilbage?

Vender Maybach tilbage?

For to år siden lagde Mercedes luksusmærket Maybach i graven. Nu antyder en kilde hos Mercedes, at Maybach får en tur med hjertestarteren og bliver til Maybach S-Klasse.


Savner du Maybach, og er din Mercedes-Benz S 600 Lang ikke fin nok? Bare rolig, der er tilsyneladende råd for det. En ny specialversion af S-Klassen er nemlig på vej. Muligvis med navnet Maybach S-Klasse og så luksuriøst veludstyret, at den angiveligt bliver dobbelt så dyr som S 600 Lang, der i Tyskland står i godt 164.000 euro (1,25 mio. kroner - med danske afgifter godt 3,2 mio. kr.).

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

Da Maybach for to år siden blev lukket, forlød det, at den nye S-Klasses ultimative topmodel ville fylde hullet efter Maybach, og det forlød desuden, at man atter ville benytte navnet Pullman.

Maybach eller Pullman - hip som hap - Maybach S-Klasse eller S-Klasse Pullman adskiller sig fysisk sig fra S 600 Lang ved at være 20 centimeter længere, altså 545 cm lang. Det gør livet på bagsædet endnu mere overdådigt, og med det bedste af det bedste i materialevalg og forarbejdning skal Bentley og Rolls-Royce stå tidligt op for at kunne matche den fine tysker.

De primære markeder for den luksuriøse Mercedes bliver det sydøstlige Asien, visse arabiske stater og til dels USA.

Se også:

Sælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her