Ny gigant fra BMW
Officielle billeder af BMW X7 findes ikke, men på nettet florerer adskillige bud på, hvordan den kommer til at se ud. Hér er et af de mere kvalificerede bud.

Ny gigant fra BMW

BMW's X-Men får en storebror. X7 bliver BMW's største SUV og skal - naturligvis - bygges i USA.


I visse egne af USA er der stadig en vis uvilje mod de små biler, som europæerne lovpriser. I Asien, særligt i Kina, og i Rusland må det også gerne være stort, helst så monstrøst som muligt, og for at honorere den efterspørgsel antyder BMW nu, at en X7 er på vej. Bilen var i støbeskeen før den seneste finanskrise, men blev i 2008 sat på pause.

Brugtmarked:
Søg brugt BMW X5
Søg brugt BMW X3
Søg brugt BMW X1

BMW's største X er syvpersoners og skal bygges i på samme fabrik i Spartanburg, South Carolina, hvor bl.a. X5 bygges. Dermed bliver fabrikken i South Carolina BMW's største - den årlige kapacitet er i øjeblikket 350.000 biler, men da også den nye X4 skal bygges der, vil man i 2018 være oppe på mindst 400.000 biler. BMW indledte sin produktion i South Carolina i 1994, og fabrikken er den i USA, hvorfra der eksporteres flest biler.

Produktionen af X7 begynder i 2016.Sælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her