Det knap så lille kryds
Sådan ser den fornyede Toyota Yaris ud - markant større luftindtag og et kryds i fronten som den nye Aygo.

Det knap så lille kryds

Toyota Yaris får et løft, der ud over tekniske forbedringer bringer den visuelt tættere på den nye lillesøster Aygo. Med et stort kryds i fronten.


Inden den traditionelle midtvejskrise indfinder sig, giver Toyota deres populære minibil Yaris et teknisk og visuelt løft. Bedre kvalitetsfornemmelse, højere komfort, flere interiørfarver og et fornyet design er det nye kogt ned til få ord.

Den nyeste Yaris er fra 2011, og den ansigtsløftede, der kommer efter sommerferien, vil kunne kendes på det nærved gigantiske luftindtag a la tidligere Audier samt de diagonale linjer i fronten, der er udformet som et kryds. Et kryds på samme måde som på næste generation af mikrobilen Aygo, der sammen med sine to søstre, Citroën C1 og Peugeot 108, har dansk premiere før sommerferien.

Brugtmarked:
Søg brugt Toyota Yaris

Bagtil har den fornyede Yaris ifølge det oplyste integrerede afgangsrør og diffusor i kofangeren og, ligesom Yaris Hybrid har det i dag, får alle modeller lysdioder i baglygterne.

Toyota har lyttet til de nuværende Yaris-kunder, og derfor har man, som det formuleres, i kabinen lagt vægt på at øge fornemmelsen af rummelighed og dynamik. Dertil giver man kunderne øgede muligheder for at vælge interiørfarver og udstyr.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

Teknisk er undervogn og affjedring optimeret for både at øge komforten og vejgrebet. Motorerne er grundlæggende de samme, dog må de formodes at kunne køre lidt længere på literen end i dag. To benzinere - en 3-cylindret 1,0'er og en 4-cylindret 1,3'er - en 1,4 liters diesel og hybriden med 1,5 liters benzinmotor i kombination med elmotor.

Netop Yaris Hybrid var i 2013 Danmarks mest solgte hybridbil - 535 styk, oplyser Toyota, hvilket er dobbelt så mange som året før. I alt 3.000 danskere købte en Yaris i 2013.

Følg med i nyheder og tests på facebook

Indtil den fornyede Yaris kommer efter sommerferien, sælger Toyota den nuværende fra 118.775 kr. Med mindste motor og tre døre.


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her