Ny firmabil til Kevin Magnussen?

Ny firmabil til Kevin Magnussen?

Nyheden hedder 650S og bliver McLarens tredje model i et program der tæller basismodellen 12C og hyperbilen P1.


Den store biludstilling i Geneve står for døren, og det betyder, at alverdens bilproducenter er klar til at hive lagnerne af deres nyheder. Og nu melder McLaren sig i koret af producenter med spændende nyt.

Bilmarked:
Søg brugt Ferrari
Søg brugt Lamborghini
Søg brugt Porsche

De præsenterer nemlig deres tredje modelserie på udstillingen i Geneve. Den kommer til at hedde 650S og glider ind i modelprogrammet mellem C12 og P1.

Navnet hentyder til motorydelsen på 650 hk der hentes ud af McLarens egen 3,8 liters V8-turbomotor. Vi ved endnu ikke noget præcist om bilens præstationer, men forvent den er hurtigere end lillebror 12C, der topper ved 333 km/t og klarer 0-100 km/t på 3,3 sekunder.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

Visuelt låner den af storebror P1, og det skulle være fremtidens designsprog fra McLaren, med de store kurver og meget organiske streger. Næsten venlig i sit udtryk. En meget atypisk tilgang til superbildesign, der sædvanligvis hylder de aggressive streger.

Selvom  bilen er designet til at præstere benhårde resultater på grænsen, så er McLaren efter eget udsagn ikke gået på kompromis med komforten. Den skulle være på niveau med en klassisk direktionsvogn.

Følg med i nyheder og tests på facebook

Billederne her er fra McLaren, men før bilen præsenteres d. 4 marts, ved vi ikke stort mere. Men spændende ser den ud, og det vidner om stor selvtillid fra den danske Formel 1 kører Kevin Magnussens britiske arbejdsgiver. Om Kevin får fingre i vognen, er for tidligt at spå om, men den ville klæde som firmabil for enhver Formel 1 kører. Også en dansk.


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her