Rabatklub skaffer billigere brændstof
Hvorfor betale langt over 11 kroner for en liter benzin, når man ved gratis medlemskab af en forening kan få benzinen en krone billigere? BenzinRabat.dk er en gratis medlemsforening, der hjælper til billigere benzin og diesel.
Hvorfor betale langt over 11 kroner for en liter benzin, når man ved gratis medlemskab af en forening kan få benzinen en krone billigere? BenzinRabat.dk er en gratis medlemsforening, der hjælper til billigere benzin og diesel.
Hvorfor betale langt over 11 kroner for en liter benzin, når man ved gratis medlemskab af en forening kan få benzinen en krone billigere? BenzinRabat.dk er en gratis medlemsforening, der hjælper til billigere benzin og diesel.
Hvorfor betale langt over 11 kroner for en liter benzin, når man ved gratis medlemskab af en forening kan få benzinen en krone billigere? BenzinRabat.dk er en gratis medlemsforening, der hjælper til billigere benzin og diesel.

Rabatklub skaffer billigere brændstof

BenzinRabat.dk kan til foråret tilbyde mindst en krones rabat på diesel og benzin.


Hvem vil ikke gerne spare penge på benzin? Formentlig alle, og med knap 17.000 medlemmer og flere på vej er BenzinRabat.dk snart i stand til at forhandle rabat på mindst en krone pr. liter diesel og benzin hos flere af landets olieselskaber.

BenzinRabat.dk gik i luften i efteråret, medlemskabet er gratis, og medlemmerne er alle mulige slags bilister - fælles for dem er blot, at de har et ønske om at spare penge.

Vi kender princippet fra andre foreninger, der bl.a. skaffer deres medlemmer rabat på forsikringer, bankforretninger, briller og andre indkøb, og som forbruger kan man kun hilse den slags tiltag velkommen. Især når medlemskabet ikke koster en krone.

BenzinRabat.dk er drevet af forbrugersitet Sparia Danmark A/S med base i Aarhus-forstaden Brabrand, og Sparias grundtanke er at hjælpe forbrugerne til en bedre privatøkonomi.

Hensigten med BenzinRabat.dk er, at medlemmerne altid får deres diesel og benzin billigst, og hvis en lokal priskrig ekstraordinært giver billigere brændstof, end den pris BenzinRabat.dk har forhandlet sig frem til, sørger rabatkortet automatisk for at registrere standerprisen, så medlemmet får brændstoffet til den billigste pris.

Blandt Sparias aktiviteter er også rabat hos elselskaber, forsikringsselskaber og banker, og Sparia guider desuden, via SkiftSelskab.dk, forbrugerne gennem junglen af tilbud om mobil-, internet- og tv-aftaler.

Sparia finansieres af de selskaber, som modtager nye kunder.

Halvdelen af alle tankstationer

Vil man med i BenzinRabat.dk, melder man sig ind via selskabets hjemmeside af samme navn, derefter modtager man en aftale pr. mail, som skal bekræftes. Derefter ankommer rabatkortet med posten. Det skal så bruges hos de olieselskaber, som BenzinRabat.dk opnår en aftale med.

BenzinRabat.dk er klar til start i løbet af foråret, så kortene kan altså ikke benyttes endnu. Man har dog allerede en aftale med Q8, og der forhandles med i hvert fald yderligere tre olieselskaber. Når startskuddet lyder, forventer BenzinRabat.dk at kunne tilbyde deres medlemmer rabat på 750 tankstationer i Danmark. Målet er at have over halvdelen af alle landets tankstationer med inden udgangen af 2014.

Medlemmet betaler ikke for rabatkortet - hverken oprettelsesgebyr eller abonnement - forbruget vil blive opgjort en gang om måneden og opkrævet via betalingsservice.

 

Læs mere på benzinrabat.dk, sparia.dk og skiftselskab.dk


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her