Land Cruiser i nye klæder
Den 4-cylindrede 3-liters diesel med 190 hk gør sammen med permanent firehjulstræk og en såkaldt vadedybde på 70 centimeter Land Cruiser 150 i stand til at føre sig frem, hvor andre må give op.
Den faceliftede Toyota Land Cruiser 150 har bl.a. fået fornyet fronten.
Kvaliteten i kabinen er fornem. Her kan du tage plads i såvel håndsyede lædersko og habit som i gummistøvler og skovmandsskjorte.

Land Cruiser i nye klæder

Toyotas firehjulstrækker, Land Cruiser 150, får et mindre facelift.


I 60 år har Toyotas bomstærke firehjulstrækker Land Cruiser gjort færdsel uden for alfarvej til en leg. Og har været og er af samme grund bl.a. FN-udsendinges foretrukne, når de skal frem på kontinenter, hvor jævne asfaltveje er undtagelsen og uvejsomt terræn reglen.

Brugtmarked:
Søg brugt Toyota Land Cruiser
Søg brugt Toyota RAV4
Søg brugt Honda CR-V

Legender skal fornys, legender har små søskende, og et ansigtsløft finder netop nu vej til de store Land Cruisers mindste lillebror, Land Cruiser 150, der ud over det obligatoriske firehjulstræk har en 4-cylindret 3-liters dieselmotor med 190 hestekræfter under hjelmen. Og som er den eneste model, vi i øjeblikket kan fornøje os med i Danmark.

For lige at få proportionerne på plads, inden vi går videre med Land Cruiser 150: Den store Land Cruiser, FN-udsendingenes foretrukne, har pt. en 4,5 liters V8-motor med 272 bund-seje hestekræfter og koster i Tyskland knap det dobbelte af Land Cruiser 150.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

Tilbage til 150'eren: Faceliftet indebærer bl.a. et lettere modificeret udvendigt design og en forbedret kvalitet i kabinen. Land Cruiser 150's affjedringssystem får også et løft - samspillet mellem det elektronisk styrede Kinetic Dynamic Suspension System (KDSS) og den intelligente affjedring, Adaptive Variable Suspension (AVS), skulle være væsentligt forbedret.

Land Cruiser 150 kan trække op til tre ton på krogen, i terrænet magter den stigninger på hele 42 grader, og vadedybden er 70 centimeter, så dybe hjulspor og små vandløb kan let forceres.

Hvad angår prisen, udmærker den fornyede Land Cruiser 150 sig med en lavere fra-pris end tidligere. Som personbil starter priserne med laveste udstyrsniveau T1 fra 746.833 kr. inkl. levering, hvilket er 26.000 kr. lavere end før. Som gulplade-model starter prisen ved 371.140 kr. eksklusive moms, ombygning og leveringsomkostninger. Det er 12.000 kr. lavere end den tidligere model.

Følg med i nyheder og tests på facebook


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her