Kia GT4 Stinger med 315 hk
Kia GT4 Stinger er en fræk, coupéformet konceptbil med 315 hestekræfter og baghjulstræk. På den kommende biludstilling i Detroit får vi mere at vide om herligheden.

Kia GT4 Stinger med 315 hk

Sporty konceptbil fra Kia sender sydkoreanerne videre mod nye horisonter.


Kias chefdesigner, den evigt sortklædte tysker Peter Schreyer, som i sin tid designede den første Audi TT, har i den grad tilført sydkoreanske Kia kant og sjæl. Og han helmer ikke.

Brugtmarked:
Søg brugt Kia
Søg brugt Hyundai
Søg brugt Suzuki

Op til North American International Auto Show i Detroit 18.-25. januar har Kia offentliggjort et foto af konceptbilen GT4 Stinger, en særdeles sporty coupé. Set direkte forfra med en front, der hviler få centimeter over asfalten, syv karakteristiske LED-striber i hver side og antydningen af et par solide 20 tommer hjul.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

På nettet findes flere, uofficielle pix af bilen, og set direkte oppefra ser man, særligt forreste halvdel af bilen, linjer, der kunne få en og anden til at tænke på Audi R8. Spændende er GT4 Stinger i hvert fald, særligt da Kia også oplyser, at motoren er en 2-liters, turboladet benziner med 315 hestekræfter, og at coupeen har baghjulstræk.

Bilen er udtænkt på Kias designcenter i Irvine, Californien. Garanteret med chefdesigner Peter Schreyer som manden til at tage de afgørende beslutninger.

Følg med i nyheder og tests på facebook

Sælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her