Fiat 500 er damernes ven
Næsten halvdelen af alle indregistrerede Fiat 500 i 2013 var leasede. Og 61 pct. af de leasede Fiat 500 bliver leaset af kvinder.

Fiat 500 er damernes ven

61 pct. af samtlige leasede Fiat 500 er leaset af kvinder. Blandt mænd, der leaser, er Renault mest populær.


Danske kvinder er vilde med den italienske livsstilsbil Fiat 500. Hele 61 pct. af de leasede Fiat 500 på det danske marked er nemlig leaset af kvinder, viser en opgørelse fra Alm. Brand Leasing, Fiats officielle leasingpartner i Danmark.

Og 81 pct. af kvinderne bag rattet af den leasede Fiat 500 er over 30 år gammel, og hendes bopæl er enten hovedstadsområdet eller Nordsjælland.

Brugtmarked:
Søg brugt Fiat 500

»Det er tydeligt, at Fiat 500 har en helt særlig tiltrækningskraft på kvinder. Med leasing kan man få den bil, man drømmer om, uden at skulle bekymre sig om gensalgspris eller udgifter til service og reparationer. Det en nem måde at holde bil, og det, tror jeg, appellerer til mange af vores kunder, heriblandt mange kvinder,« siger Thomas Lindgren Mortensen, adm. direktør i Alm. Brand Leasing.

Tilsvarende tal fra Alm. Brand Leasing viser, at særligt Renault tiltaler mændene. 73 pct. af leasingtagerne på Renault-modellerne er mænd - med Clio som den mest populære - og af Renault-mændene er 87 pct. af dem over 30 år gamle.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

Fiat 500 var i 2013 den suverænt mest privatleasede bil i Danmark. Andelen af leasede Fiat 500 indregistreret til private udgjorde 16 pct. af det samlede antal leasede biler i Danmark, en stigning på ti procentpoint i forhold til 2012. Næsten halvdelen af samtlige indregistrerede Fiat 500 i 2013 var privatleasede.


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her