Chevrolet dumper priserne
Chevrolet Spark er nu Danmarks billigste bil. Frem til udgangen af marts koster den under 60.000 kr.

Chevrolet dumper priserne

Om knap to år er det slut med Chevrolet i Europa. De næste måneders rekordlave priser på Spark og Aveo kan måske være et forvarsel om heftige kampagner frem mod slutningen.


Danmarks billigste bil er nu Chevrolet Spark. Prisen er 59.900 kr. plus leveringsomkostninger på 3.780 kr. Dermed er den 5-dørs mikrobil fra Sydkorea, med det tidligere navn Daewoo, nu ejet af amerikanske General Motors og dermed kaldet Chevrolet, sat 15.000 kr. ned i forhold til normalprisen.

Brugtmarked:
Søg brugt Chevrolet Spark
Søg brugt Chevrolet Aveo
Søg brugt Chevrolet Cruze

Spark LA har en 4-cylindret 1-liters motor med 68 hestekræfter, og forbruget er opgivet til 20 km/l. Udstyr er der ikke meget af, kun det allermest nødvendige.

Også Sparks storebror, Aveo, er sat kraftigt ned. Den 5-dørs mini koster nu 99.900 kr., hvilket er 90 kr. mindre end den 5-dørs rumænske discountbil Dacia Sandero og 90 kr. mindre end en 3-dørs Opel Corsa. Tilbuddene gælder ifølge Chevrolets hjemmeside "et begrænset antal" og kun indtil udgangen af marts i år.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

Og apropos Opel: I december fik Chevrolets europæiske ansatte en julegave, de formentlig godt kunne have undværet. Fra det amerikanske General Motors-hovedkvarter udgik en befaling om, at man i Europa vil satse helhjertet på Opel, og at man dermed trækker Chevrolet fra det gamle kontinent.

Indtil udgangen af 2015 vil man dog stadig kunne købe Spark, Aveo, Cruze, Orlando og Captiva, og om de rekordlave priser på Spark og Aveo som oplyst af Chevrolet blot er gældende indtil 31. marts, eller om de et forvarsel om dét, vi har i vente fra Chevrolet inden deres exit fra Europa, kan man kun gisne om.

General Motors garanterer at leve op til garantiforpligtelserne, og GM lover desuden, at Chevrolet-ejere også efter 2015 vil kunne få serviceret deres biler.

Følg med i nyheder og tests på facebook


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her