Slut med Gallardo

Slut med Gallardo

I en tid hvor de fleste rigmænd skifter superbiler som vi andre skifter sko, så har Lamborghini Gallardo overlevet sig selv adskillige gange.


Da den blev præsenteret i 2003 hed Ferraris konkurrent 360 og Audi R8 var kun en våd drøm hos en Audiingniør. Men mens konkurrenter er kommet og gået, har Lamborghini produceret over 14.000 Gallardoer. De er lavet både med og uden tag, i fire- og bag-hjulstrukne versioner  og i de mere rå Superleggeraudgaver med ekstra punch fra V10'eren. Endnu vildere blev det med  Super Trofeo Stradale og Gallardo Squadra Corse versionerne.

Brugtmarked:
Søg brugt Lamborghini Gallardo
Søg brugt Ferrari 430
Søg brugt Porsche 911

Vores favorit var dog  LP 550-2 Valentino Balboni, opkaldt efter Lamborghinis legendariske testkører af samme navn, som i sin tid blev ansat som lærling af selveste Ferruccio Lamborghini. Med baghjulstræk hyldede den legenden, der aldrig rigtigt kunne vende sig til firehjulstræk.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

Sælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Du kan oprette en gratis annonce med ét billede.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her