Lotus med lys fremtid

Lotus med lys fremtid

Britiske Lotus har sloges med deres andel af økonomiske problemer gennem tiden. Men deres filosofi om små og lette biler passer til tiden, og nu har de sikret sig en kapitalindsprøjtning på over en milliard kroner fra deres asiatiske ejere og den britiske stat.


Det er modellerne Elise og Exige der bærer butikken for nuværende, og særligt den seneste Exige S er der store forventninger til. Pengene fra investeringen skal dog bruges til at lancerer nye modeller over de kommende år. Vi ved at de har en stort set færdigudviklet Esprit i ærmet. Men eller ved vi kun, at fælles for de nye biler bliver, at de blive lette og dermed hurtige. Som i grundlæggeren Colin Chapmans ånd. 

Brugtmarked:
Søg brugt Lotus Elise
Søg brugt Lotus Esprit
Søg brugt Porsche Cayman

 Error parsing XSLT file: \xslt\partner-generelt/Partner-Box-Latest-Ads.xslt

Sælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her