Jaguar i offensiv blandt firmabilisterne
Jaguar går nu offensivt ind på firmabilsmarkedet med den elegante XF. Konkurrenterne er bl.a. Audi A6 og BMW 5-serie.

Jaguar i offensiv blandt firmabilisterne

Blandt firmabiler i direktionsklassen er Jaguar et sjældent syn. Det skal der ændres på nu - Jaguar er med XF-modellen klar til at erobre markedsandele.


Et nyt beskatningsgrundlag på XF-modellen skal gøre Jaguar til en attraktiv spiller på markedet for firmabiler i direktionsklassen. Et marked, hvor konkurrenterne bl.a. er Audi A6 og BMW 5-serie.

Så synes man, at de gængse direktionsvogne simpelt hen er for kedelige og intetsigende, at der er alt for mange af dem derude, så er den elegante og spændende Jaguar XF et særdeles godt bud. Med den følger en særlig forhistorie, masser af gode traditioner, og så kan Jaguar anno 2013 i langt højere grad bygge biler, der ud over at køre godt og se godt ud også er driftssikre.

Brugtmarked:
Søg brugt Jaguar XF
Søg brugt BMW 5-Serie
Søg brugt Audi A6

"Jaguar befinder sig i en spændende tid med hurtig udvikling. Satsningen på firmabilsmarkedet skal være med til for alvor at skubbe Jaguar frem i rampelyset og tage andele af firmabilssalget, der i dag er præget af de mere traditionelle biler," siger Per Temmesen, direktør i British Car Import, som importerer Jaguar i Danmark, Norge og Sverige.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

"Jaguar XF er en firmabil til dem, der tør vælge anderledes, og som ikke vil risikere at stikke nøglen i den forkerte bil på parkeringspladsen," som Per Temmesen udtrykker det.

Automatgear er standard

Jaguar XF har som standard bl.a. 8-trins automatgear, bixenonforlygter, elektrisk justering af forsæderne, der i øvrigt er læderbetrukne, samt et 250W lydsystem.

Beskatningsgrundlaget på Jaguar XF begynder ved 547.764 kr. for en 4-dørs med 2,2 liters dieselmotor, der yder 163 hk. Og altså inklusive automatgear. Den kører ifølge EU-normen op til 19,2 kilometer på literen. Listeprisen er ved køb 770.480 kr.

Følg med i nyheder og tests på facebook

For en Audi A6 2,0 TDI Limousine med 177 hk og 6-trins manuel gearkasse starter beskatningsgrundlaget ved 487.100 kr., for en BMW 520d sedan med 184 hk og manuelt gear starter beskatningsgrundlaget ved 499.584 kr. Audiens listepris er 596.208 kr., BMW'ens listepris er 609.000 kr.

Ved at opgradere sin Jaguar XF 2,2 I4D, som den hedder, til stationcar - Sportbrake - stiger beskatningsgrundlaget til med knap 50.000 kr.


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her