Honda på vej med lille crossover
Hondas lille crossover, Vezel, får verdenspremiere allerførst i 2015. Vezel, der i Europa muligvis kommer til at hedde HR-V, vil kunne fås som hybrid, altså med en benzinmotor suppleret af en lille elmotor.

Honda på vej med lille crossover

Honda CR-V får en lillebror. En højbenet sag på størrelse med Peugeot 2008. Navnet er, indtil videre, Vezel.


Honda er kendt for at gøre tingene ordentligt. At forberede sig grundigt, inden de smider nye modeller og nye motorer på gaden. Rettidig omhu kan man kalde det, og for Honda må man håbe, at det også er rettidig omhu, når de først i begyndelsen af 2015 lancerer deres crossover ved navn Vezel.

Brugtmarked:
Søg brugt Honda HR-V
Søg brugt Honda CR-V
Søg brugt Toyota RAV4

Crossover'en er nemlig øjeblikkets hurtigst voksende biltype i Europa, hvor især Peugeot 2008 og Renault Captur stormer frem. En crossover udmærker sig ved at kombinere SUV'ens højde med stationcarens rummelighed.

Vezel er baseret på Jazz, og den vil, hvis ikke franskmændene kommer først, være den første crossover i dette segment, der kombinerer benzin med el. Altså en hybrid. En 1,8 liters benzinmotor suppleret af en elmotor skulle gøre Vezel i stand til at køre over 25 kilometer på literen.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev

Om Vezel bliver navnet i Europa, er endnu uvist. Rygterne vil vide, at den kunne få navnet HR-V.


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her