Verdens mest sporty limousine
Topmodellen i Porsche Panamera-universet: Turbo S Executive med 570 hk, 0-100 km/t på 3,8 sekunder og en tophastighed på 310 km/t. Executive fortæller, at der ikke mangler noget som helst komfortudstyr, så de to personer i de fuldfede enkeltbagsæder er sikret såvel lynhurtig som ekstremt behagelig transport.
Porsche Panamera Turbo S Executive har 15 centimeter ekstra mellem akslerne end modellen uden tilnavnet Executive. De centimeter kommer især passagerne på bagsædet til gode, hvor der er 12 centimeter mere benplads end i den almindelige Panamera.
Porsche Panamera Turbo S Executive har 15 centimeter ekstra mellem akslerne end modellen uden tilnavnet Executive. De centimeter kommer især passagerne på bagsædet til gode, hvor der er 12 centimeter mere benplads end i den almindelige Panamera.

Verdens mest sporty limousine

Porsche Panamera Turbo S Executive er den, du vælger, når topmodellerne af Mercedes-Benz S-Klasse og Audi A8 er for ordinære.


4,8 liters V8-motor med biturbo, 570 hestekræfter og et drejningsmoment på 750 Nm med mulighed for et kortvarigt skub på 800 Nm. 0-100 km/t på 3,8 sekunder og en tophastighed på 310 km/t. Pakket ind i Porsche Panamera-karrosseri, men med 15 ekstra centimeter mellem akslerne til komfortabel fornøjelse for de to luksuslegemer i de to enkeltbagsæder.

Velkommen om bord i den nye Porsche Panamera Turbo S Executive, der er den suverænt mest sporty limousine i øverste luksussegment. Hvor ekstreme præstationer er kombineret med en nærmest overdådig luksus. Bilen, du vælger, når topmodellerne af Mercedes-Benz S-Klasse og Audi A8 er for ordinære.

Brugtmarked:
Søg brugt Porsche Panamera
Søg brugt Mercedes-Benz CLS
Søg brugt Ferrari FF

20-tommer 911 Turbo II-fælge er standard, og til at højne og understøtte præstationerne har Panamera Turbo S PDCC (Porsche Dynamic Chassis Control), der modvirker enhver form for krængning i sving, og Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), der både i sving og under kraftig acceleration hele tiden distribuerer de 570 hk mest optimalt ved hjælp af et elektronisk styret spærredifferentiale. Dertil Porsche Active Suspension Management (PASM), intelligent luftaffjedring og effektive keramiske bremser. Porsche Traction Management (PTM) og permanent firehjulstræk er også standard - begge er med til at sikre optimalt vejgreb på et hvilket som helst underlag. Samtidig er Sport Chrono-pakken en del af herlighederne, så man kan vælge mellem køreprogrammerne Comfort, Sport og Sport Plus.

Følg med i nyheder og tests på facebook

Som ekstraudstyr fås sportsudstødning - når føreren aktiverer den med tryk på en knap, sendes motorlyden via en akustisk kanal ind i kabinen. En feature, der normalt er forbeholdt de langt mere klassiske Porsche-sportsvogne som 911, Cayman og Boxster.

Den nye Panamera Turbo S Executive har premiere efter nytår. Den danske pris er ikke offentliggjort endnu - den nuværende Panamera Turbo Executive koster godt 3,35 mio. kroner, så smid et par hundredtusinde oveni.  


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her