Få glatførevarsel på telefonen
Vejdirektoratets Vintertrafik app holder dig orienteret om vejr- og vejforhold undervejs.

Få glatførevarsel på telefonen

Er der glat her til morgen, så jeg skal passe ekstra på? Ud over glatførevarsler på TV og i radioen har Vejdirektoratet i flere år løbende opdateret trafikmeldinger på deres hjemmeside vejdirektoratet.dk, men nu kan du også få meldingerne direkte til din mobiltelefon.


Vejdirektoratet har nemlig lanceret en applikation til smartphones - Vintertrafik app - som holder trafikanterne orienteret om vinterens vejr- og vejforhold lige præcis dér, hvor man har behov for at vide det.

Følg med i nyheder og tests på facebook

Vintertrafik app opdateres om glatføre og saltning, den angiver vej- og lufttemperaturer ved 400 målestationer landet over, ligesom den melder om uheld, kø og tabt gods. Man kan bede om automatisk at få oplæst trafikmeldinger undervejs. For som Vejdirektoratet skriver i vejledningen på hjemmesiden, så "skal anvendelse af mobile tjenester under kørsel ske sikkerhedsmæssigt forsvarligt".


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her