Få glatførevarsel på telefonen
Vejdirektoratets Vintertrafik app holder dig orienteret om vejr- og vejforhold undervejs.

Få glatførevarsel på telefonen

Er der glat her til morgen, så jeg skal passe ekstra på? Ud over glatførevarsler på TV og i radioen har Vejdirektoratet i flere år løbende opdateret trafikmeldinger på deres hjemmeside vejdirektoratet.dk, men nu kan du også få meldingerne direkte til din mobiltelefon.


Vejdirektoratet har nemlig lanceret en applikation til smartphones - Vintertrafik app - som holder trafikanterne orienteret om vinterens vejr- og vejforhold lige præcis dér, hvor man har behov for at vide det.

Følg med i nyheder og tests på facebook

Vintertrafik app opdateres om glatføre og saltning, den angiver vej- og lufttemperaturer ved 400 målestationer landet over, ligesom den melder om uheld, kø og tabt gods. Man kan bede om automatisk at få oplæst trafikmeldinger undervejs. For som Vejdirektoratet skriver i vejledningen på hjemmesiden, så "skal anvendelse af mobile tjenester under kørsel ske sikkerhedsmæssigt forsvarligt".

Sælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her