Mere sjæl fra Kia
Ny Kia Soul har premiere i Frankfurt 12.-22. september. Og kommer på gaden i begyndelsen af 2014.
Ny Kia Soul har premiere i Frankfurt 12.-22. september. Og kommer på gaden i begyndelsen af 2014.
Genkendelig, men alligevel er anden generation Soul helt fornyet. Med blandt andet mulighed for, at køberne kan vælge mellem tre forskellige lakeringer af taget.

Mere sjæl fra Kia

Kia er klar med anden generation af livsstilsbilen Soul.


Med inspiration fra Kia Trackster-konceptet i 2012 springer den nye Soul ud. Fornyet, men med sin kantede facon alligevel ganske genkendelig.

Bilen.dk's brugtbilmarked:
Søg brugt Kia Soul
Søg brugt Kia Picanto
Søg brugt Kia Pro_Cee'd

Kia oplyser, at Soul den Anden har et helt nyt interiør i højere kvalitet og et mere "førerorienteret design", som det hedder. Styling og muligheden for at sætte sit eget, personlige præg på sit køretøj, er tidens løsen, og når Soul kommer til salg i begyndelsen af 2014, kan man vælge mellem tre forskellige farver tag, sort, hvid og rød, samt 11 karrosserifarver.

I forbindelse med præsentationen af Soul på biludstillingen i Frankfurt 12.-22. september vil Kia også løfte sløret for en særlig SUV-stylingpakke med kofanger i pianosort lakering, sideskørter, skærmforøgere og sortlakeret tag.

Læs også:
Top 20 - mest søgte brugtbiler
Sport fra Kia

Soul årgang 2014 står på en helt ny bund, baseret på platformen fra den nyeste Ceed. Det skulle resultere i bedre køreegenskaber bl.a. takket være opgraderede hjulophæng og et stivere karrosseri. Længere akselafstand og bredere sporvidde giver mere plads i kabinen og større bagagerumskapacitet.

Motorerne er de samme som i Ceed - det vil sige et snusfornuftigt udvalg, der omfatter både diesel- og benzinmotorer.

FLERE NYHEDER - besøg os på Facebook!


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det herSeneste Annoncer