Smugkig på Civic stationcar

Smugkig på Civic stationcar

Honda Civic stationcar på biludstillingen i Genève.


En af de varianter, der ofte gør livet lidt grønnere for danske forhandlere og importører, er stationcar-karrosseriet. For bilisterne elsker dets anvendelighed, og i flere nordeuropæiske lande er præferencerne de samme.

Derfor er det manna fra himlen for Honda, at den nye Civic er på vej som stationcar. Det vil utvivlsomt booste salget af den fine kompaktmodel, der i kvalitet og motorudvalg er på højde med de bedste i segmentet.

Bilen.dk's brugtbilmarked:
Søg brugt Honda Jazz
Søg brugt Honda Civic
Søg brugt Honda Accord

Det første kig på Civic stationcar får vi på næste måneds biludstilling i Genve. Indtil videre har Honda blot udsendt et enkelt billede af bilen, der stadig betegnes som en konceptmodel og altså ikke som en færdig produktionsmodel.

FLERE NYHEDER - besøg os på Facebook!Seneste Annoncer  Sælg din bil

  Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

  Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

  Opret en gratis annonce.

  Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

  OPRET GRATIS ANNONCE NU
  Klik her