Lexus er klar med næste IS

Lexus er klar med næste IS

Skal det endelig lykkes for det japanske luksusmærke Lexus at byde de tyske konkurrenter trods? Ny premiummodel er på vej.


Toyotas fine fætter, Lexus, har i Europa altid levet et stille liv i skyggen af de tyske konkurrenter. Fortjent er det ikke, men vanetænkning og måske også lidt for høje Lexus-priser har indtil videre holdt japanerne på en armslængdes afstand.

Nu er den næste generation IS på vej - konceptbilen LF-CC, der i 2012 fik mundvandet til at løbe er forvandlet til IS, og de første fotos af bilen, fra biludstillingen i Detroit, der mandag 14. januar åbner for pressen, viser en Audi A4-, BMW 3- og Mercedes C-konkurrent med stor visuel styrke.

De udsendte billeder er af en IS F Sport, der dog ikke skal forveksles med den nuværende IS-F med 5-liters V8-motor 523 hestekræfter. IS F Sport er en særlig sportsudstyret version af den kommende IS, og sporty ser den bestemt ud. Med et særlige aerodynamiske tiltag, store alufælge, sænket undervogn og et særdeles stramt interiør.

FLERE NYHEDER - besøg os på Facebook

Motor og drivlinje er ny, ifølge Lexus er IS 250 bl.a. udstyret med en såkaldt fuldhybrid, altså en kombination af 2,5 liters V6-benzinmotor og en elmotor, der kortvarigt kan drive bilen alene. 2,5eren har en effekt hinsides de 200 hestekræfter. med

IS 350 skulle have en 3,5 liters V6-motor og en effekt omkring 300 hk.


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her