Fisker forvandles til Destino

Fisker forvandles til Destino

Udstyret med V8-motor og 638 hestekræfter.


Fisker Karma er en vanvittig smuk bil. Det er den danske designer Hernik Fisker, der står bag og med den opfyldte drømmen om en elbil, der kan skåne miljøet, men samtidig have det helt rigtige sportlook. Der har været en del tekniske problemer med bilen, men nu kommer der en klon, der så til gengæld ikke hedder Fisker, men Destino. Selskabet bag Destino er Gilbert Villarreal og Bob Lutz. Lutz er en legende i amerikanske bilkredse og har blandt andet været chef for GM.

VL har købt 20 Fisker Karma uden motorer og batterier, hvorefter bilerne gennemgår noget af en indre forvandling. De bliver nemlig udstyret med V8-motorer, der er hentet fra Corvette ZR1 og som yder 638 hestekræfter.

Læs også:
Ny Lamborghini koster 11 mio. kr.
Næste skridt mod NSX

Henrik Fisker har betinget sig, at man skal kunne se på Destino, at det ikke er en Karma. Men det kræver åbenbart ikke så meget. Nyt skilt med firmanavnet VL foran og bagpå og så selvfølgeligt et par lækre afgangsrør fra V8'eren....

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det herSeneste Annoncer