Seat Ibiza Cupra er en ægte lomme-GTI
Det trapezformede afgangsrør er karakteristisk for Ibiza Cupra. En såkaldt "sound aktuator" forbedrer den lyd, der strømmer ud gennem røret.
Sidespejlene er sortlakerede, 17 tommer alufælge og 3-dørs coupé-karrosseri er standard.
Seat Ibiza Cupra er lige så fræk, som den ser ud. 1,4 liters turbomotor med 180 hk, 7-trins DSG-gear og 0-100 km/t på 6,9 sekunder.
Sportssæderne fås læderbeklædte.
Cupra-rattet er nyt - den 7-trins DSG-gearkasse kan betjenes med knapper bag på rattet.

Seat Ibiza Cupra er en ægte lomme-GTI

Den hidsige udgave af den faceliftede Seat Ibiza indbyder til sjov.


VW-koncernens spanske lillesøster, Seat, er i arvefølgens natur altid en lille postgang bagud, men nu er det ganske vist, at den spanske VW Polo GTI nærmer sig i den faceliftede udgave. Seat Ibiza Cupra er nemlig hos os i februar 2013.

Den har samme 1,4 liters TSI-motor som før, 180 hk (som før) og et drejningsmoment på 250 Nm. Men lidt mere er der alligevel kommet ud af Cupraen - accelerationen fra 0 til 100 km/t er forkortet med tre tiendedele sekund (nu 6,9 sek) og tophastigheden øget fra 225 km/t til 228. Samtidig er brændstofforbruget forbedret en smule - nu 16,9 km/l mod 15,6 før.

Bilen.dk's brugtbilmarked:
Søg brugt Seat Ibiza
Søg brugt Seat Leon
Søg brugt Seat Altea

Cupra er tvangsparret med VW-koncernens 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, DSG, og skiftene kan klares med kontakter på bagsiden af rattet. Det elektroniske differentialespærre XDS er standard - det reducerer tendenser til understyring og forbedrer evnen til at trække kontinuerligt ud af svingene.

FLERE NYHEDER - besøg os på Facebook

Ibiza Cupra har ligesom de mere civiliserede udgaver af den lille Seat fået bl.a. nyt forlygtedesign - bixenon er standard - bredere kølergrill, markante luftindtag og fornyede kofangere. I kabinen et nyt sportsrat med Cupra-logo, særlige sportssæder og mulighed for lydsystemet Seat Portable System med fem tommer skærm, bluetooth, navigation og kørecomputer.

Den 3-dørs coupé har særlige 17 tommer alufælge, sidespejlene er lakeret i sort højglans, og ud af det trapezformede, centralt placeret udstødningsrør strømmer en designet lyd, fremkommet ved hjælp af en såkaldt "sound aktuator". Det lyder frækt - og er det sikkert også.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige NyhedsbrevSeneste Annoncer  Sælg din bil

  Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

  Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

  Opret en gratis annonce.

  Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

  OPRET GRATIS ANNONCE NU
  Klik her