Ny Quattroporte er større og stærkere
En typisk Maserati-ejer er en livsnyder med styr på vigtige ting i tilværelsen som smukke biler, billedskønne kvinder og udsøgte italienske vine.
Italiensk luksus med den karakteristiske trefork monteret i kølergrillen. Den nye Maserati Quattroporte byder på mere af det hele, bortset fra kiloene.
Ifølge Maseratis oplysninger introduceres den nye Quattroporte med en V8-motor fra Ferrari, der yder 530 hk. Og den lyd, der kommer ud af de fire udstødningsrør, er med garanti fantastisk.
Overklasse og i en klasse for sig - bedre kan man ikke beskrive Maserati Quattroportes lækre interiør.
Hvis din Audi, BMW eller Mercedes synes for ordinær og sjælløs.
V8-motoren, kreeret af Ferrari, yder angiveligt 530 hestekræfter.

Ny Quattroporte er større og stærkere

Længere, lettere, mere luksuriøs - og kraftigere. Sådan lyder opskriften på sjette generation Maserati Quattroporte.


Maserati kom til verden i 1914 som en fuldblods racerbil men er i dag Fiat-gruppens luksusmærke. Og en af de biler, der bærer læsset, er luksuslimousinen Quattroporte.

Sjette generation Quattroporte har premiere på biludstillingen i Detroit efter nytår, og samtidig med offentliggørelsen af de første fotos lover Maserati, at den nye model er både større, stærkere og mere luksuriøs.

Bilen.dk's brugtbilmarked:
Søg brugt Land Rover
Søg brugt Porsche Cayenne
Søg brugt Maserati

Indtil videre ved vi, at den nye er 15 centimeter længere end den gamle (520 cm), hvilket er kræs for bagsædepassagererne, og vi ved, at den er mindst 50 kilo lettere (ca. 1.940 kg).

Under den formfuldendte motorhjelm gemmer sig en V8-motor fra Ferrari, der ifølge Maseratis oplysninger yder 530 hestekræfter. Den gamle har fra 400 til 440. Ifølge ubekræftede rygter tumler Maserati med tanker om også at montere en V6-motor, måske endda med turbo, i Quattroporte. Sågar diesel er på tale.

Læs også:
Mercedes opdaterer GLK
Billedskønne modeller i Paris
Ny skønhed fra Jaguar

Den udgående Quattroporte, der er fra 2004, er designet af Pininfarina, men det er Maseratis egne designere, som står bag den nye.

Fortsætter Maserati stilen - og det er der al mulig grund til at forvente - får vi endnu en Quattroporte med masser af stil og udstråling. Skræddersyet til passionerede levemænd, der foretrækker en bomstærk luksuslimousine med charme, sjæl og lækker V8-lyd i udstødningsrørene.

FLERE NYHEDER - besøg os på Facebook

Den nye Maserati Quattroporte ruller ud vejene i begyndelsen af 2013. Dagens billigste koster lige over 2,4 mio. kroner på danske plader.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det herSeneste Annoncer