Benzin dræber dieselmotoren

Benzin dræber dieselmotoren

Benzin på dieselbilen er katastrofalt. En lille investering kan sikre tanken mod forkert brændstof.


Hver dag hælder i gennemsnit 15 personer benzin på en dieselbil i Danmark. Ofte med alvorlige følger. En europæisk úndersøgelser viser, at forkert brændstof hvert år koster 900 mill euro i reparationer. Plus 100 millioner euro i tabte arbejdstimer. Ialt 7,5 mia. kroner.

For en beskeden sum kan du sikre din dieselbil ved at montere en særlig anordning, der forhindrer tynde pumpe-pistoler i at få adgang til påfyldningsstudsen. Et af  disse produkter er »Solo Diesel«. der fås til 98 pct. af den danske bilpark. Kraven monteres på sekunder efter at have fjernet det originale dæksel. Solo Diesel koster 499 kr. Fås bl.a. i bilforretninger og hos mange tankstationer.

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige NyhedsbrevSeneste Annoncer  Sælg din bil

  Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

  Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

  Opret en gratis annonce.

  Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

  OPRET GRATIS ANNONCE NU
  Klik her