Mere sporty Ferrari 458
Ferrari 458 Challenge er racerversionen af 458 Italia.
"45" referer til motorvolumen (4,5 liter) og "8" til antallet af cylindre. Italia-navnet er Ferraris hyldest til moderlandet.
Den danske racerkører Martin Jensen kører med stor succes Ferrari 458 i USA. Sammen med Dennis Andersen. Og deltager i år også i den europæiske Blancpain Endurance Series i en Ferrari 458 GT3.

Mere sporty Ferrari 458

En overskrift med indbyggede modsætninger... For hvis ikke en Ferrari 458 Italia er sporty, hvad er så? Svar: Det er en Ferrari 458 Monte Carlo, der er gadeversionen af racerbilen 458 Challenge.


Scuderia er, når en Ferrari peppes op for at tilfredsstille de benhårde drenge. Altså en hardcore Ferrari, hvor man får brug for at kunne gradbøje ordet "ultimativ" et par gange.

Læs også: Italienske bilister er de værste

Men over-458'er skal ikke længere være reserveret til racerbanerne. En Ferrari 458 Monte Carlo - siger rygterne, at den kommer til at hedde - vil blive gjort klar i en gadeversion. Rygterne er ikke officielt bekræftet af Ferrari, men det forlyder ifølge hollandske autoblog.nl, at V8-motoren i 458 Monte Carlo pumpes fra 570 til 620 hestekræfter.

Så snart vi ved mere, vil flere informationer blive sendt ud på bilen.dk

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige NyhedsbrevSeneste Annoncer  Sælg din bil

  Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

  Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

  Opret en gratis annonce.

  Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

  OPRET GRATIS ANNONCE NU
  Klik her