Skoda Citigo er en all inclusive-pakke

Skoda Citigo er en all inclusive-pakke

Volkswagens tjekkiske afdeling er klar med mikrobilen Citigo med fem døre.


Skoda Citigo - med det hele - eller All Inclusive, som det hedder på nudansk. Sådan lyder det fra landets Skodaforhandlere, der i weekenden 8.-9. september langer den 5-dørs mikro over fortovskanten til en introduktionspris på 98.580 kr.

Søg brugt Skoda Octavia

Citigo 1,0 med fem døre og 60 hk er bilen til 98.580 kr., og den har i laveste udstyrsvariant Active fjernbetjent centrallås, højdejusterbart førersæde, nødbremsesystemet City Safe Drive, el-ruder foran, radio m/CD og AUX indgang til iPod. Vælger man at supplere med aircondition, er merprisen 5.000 kr.

Citigo på næste udstyrsniveau, Ambition, koster 106.580 kr. inkl. levering og aircondtion; derudover har Ambition splitbagsæde, indfarvede dørhåndtag og sidespejle samt omdrejningstæller. Med andre ord: Vil du have aircondition, så vælg Ambition.

Læs også: Skoda smider prisbombe med Rapid

Topper man op med Elegance (119.580 kr.), suppleres med læder på rat og gearknop, højdejusterbart passagersæde, alufælge og seks højttalere i stedet for to.

Prisen for at øge antallet af hestekræfter fra 60 til 75 er 7.000 kr.

Citigo er den ene af trillingerne Volkswagen Up (fra 107.678 kr. med fem døre plus aircondition til 4.997 kr.) og Seat Mii (fra 97.080 kr. med fem døre og aircondition).

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige NyhedsbrevSeneste Annoncer  Sælg din bil

  Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

  Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

  Opret en gratis annonce.

  Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

  OPRET GRATIS ANNONCE NU
  Klik her