Volkswagen Up smadrer salgsrekorder

Volkswagen Up smadrer salgsrekorder

Med 1.052 leverede Up'er i juni måned, sætter Volkswagens juniormodel en imponerende ny rekord.


Volkswagen lever nu endeligt op til sit navn igen, for med den nye Up, har de fået en vaskeægte folkevogn på programmet. En bil som alle potentielle nybilskøbere har råd til, og som de er vilde med at få fingrene i. Faktisk så vilde, at Up alene stod for over 7,1 procent af alle de nye biler der blev registreret i juni måned. Det vil sige, at cirka hver fjortende nye bil der trillede ud i trafikken i kongeriget Danmark i juni 2012, var en Up!

Det betød et samlet salgstal på 2.459 Toyota Aygo og 2.047 Volkswagen Up - til og med maj måned. Hvordan der ser ud med junis salgstal adderet, må vi dog desværre vente lidt med endnu. Toyota vil ikke melde salgstallet på Aygo ud for juni måned, før det er endeligt bekræftet. Men de bekræfter, at de også har haft en fantastisk måned, og Toyota vil ikke afvise, at den lille Aygo også runder 1.000 leveringer i juni måned. Om den kommer helt op på siden af Up, må vi dog vente indtil midt på måneden for at få at vide, hvor De Danske Bilimportører offentliggør de officielle salgstal for juni måned.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige NyhedsbrevSeneste Annoncer  Sælg din bil

  Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

  Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

  Opret en gratis annonce.

  Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

  OPRET GRATIS ANNONCE NU
  Klik her