Volkswagen Up smadrer salgsrekorder

Volkswagen Up smadrer salgsrekorder

Med 1.052 leverede Up'er i juni måned, sætter Volkswagens juniormodel en imponerende ny rekord.


Volkswagen lever nu endeligt op til sit navn igen, for med den nye Up, har de fået en vaskeægte folkevogn på programmet. En bil som alle potentielle nybilskøbere har råd til, og som de er vilde med at få fingrene i. Faktisk så vilde, at Up alene stod for over 7,1 procent af alle de nye biler der blev registreret i juni måned. Det vil sige, at cirka hver fjortende nye bil der trillede ud i trafikken i kongeriget Danmark i juni 2012, var en Up!

Det betød et samlet salgstal på 2.459 Toyota Aygo og 2.047 Volkswagen Up - til og med maj måned. Hvordan der ser ud med junis salgstal adderet, må vi dog desværre vente lidt med endnu. Toyota vil ikke melde salgstallet på Aygo ud for juni måned, før det er endeligt bekræftet. Men de bekræfter, at de også har haft en fantastisk måned, og Toyota vil ikke afvise, at den lille Aygo også runder 1.000 leveringer i juni måned. Om den kommer helt op på siden af Up, må vi dog vente indtil midt på måneden for at få at vide, hvor De Danske Bilimportører offentliggør de officielle salgstal for juni måned.

Tilmeld dig BILEN.dk's ugentlige Nyhedsbrev


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det herSeneste Annoncer