Audi viser RS Q3

Audi viser RS Q3

Det er foreløbigt kun et koncept, men det er ikke usandsynligt, at den vilde Q3 bliver til noget.


En af fordelene ved også at lave små SUV'ere er, at de lettere kan bygges om til mere sportslige modeller. Eller faktisk fuldfede sportslige modeller. Går det, som Audi drømmer om, så bliver den Audi RS Q3, som de viser til den internationale biludstillilng i Beijing, til noget.

Mens ændringerne af kølergrill osv. udvendigt er til at få øje på, så bliver den i sort og andre mørke farver indvendigt - blandt andet mørkeblå Alcantara på sædeindtrækket.Seneste Annoncer  Sælg din bil

  Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

  Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

  Opret en gratis annonce.

  Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

  OPRET GRATIS ANNONCE NU
  Klik her